top of page

SZAUNÁINK

Szeánsz és béke a testnek és a léleknek egyaránt.

– A napi fárasztó munka után a szauna kikapcsol és ellazít. 

A HomeSpa szaunák, infrakabinok, kombi szaunák kihagyhatatlan kellékei a wellness tereknek. 

 

Cégünk egyedi “izzasztófürdőket” tervez és kivitelez, kiváló minőségű finn alapanyagokból exkluzív ügyfelei számára mind magán- és közösségi használatra.

finn_kicsi_02.png
Anchor 1
szauna_almenu
temak_homepage_3-06.png
FINN

> Finn szauna

Azt tartják, a hirtelen megnövő pára- és iontartalom serkentőleg hat az agyműködésre. A szaunázás során a rövid ideig tartó felmelegedés nemcsak edzi a vérkeringést, de hatására olyan immunvédelmet segítő anyagok szabadulnak fel a szervezetben, melyek segítenek felvenni a harcot a fertőzésekkel szemben. Emellett a rendszeres szauna használat tisztítja a bőrt és támogatja a sejtképződést. Az azt követő hideg vizes zuhany javítja a bőr vérellátottságát, fokozza annak rugalmasságát.

„Kismértékben gyógyszer,

nagymértékben orvosság”

 – mondják a szaunázásról. Finnországban ma is sokan receptre szaunáznak.

Finn szaunáink felépítése, anyaghasználat 

A HomeSpa a szendvicsszerkezetű hagyományos skandináv beltéri szaunakabinok képviselője. 

 

Termékeinket Európában és a skandináv országokban bevált alapanyagokból készítjük. A kíváló alapanyagon kívül a gépészetet és az egyéb tartozékokat is a piacvezető finn és svéd gyárak termékkínálatá-ból biztosítjuk.

 

Üzletpolitikánk része, hogy importált termékeinkre hosszú távon biztosítva legyen az alkatrészellátás. A szaunát panelekre gyártva szállítjuk, ezáltal bármelyik szabványméretű bejárati ajtón befér. 

 

Kötetlen és díjmentes helyszíni felmérésünk során, leendő szaunájához felármentesen választhat a standardtól eltérő kivitelű ajtók és háttámla típusok közül. 

 

A szaunakabin kulcsrakész helyszíni telepítése maximum 6 óra.

Nézze meg Infra szauna és Kombi szauna termékeinket is! >

MIKVE

TÖRÖK

JAPÁN

FINN

RÓMAI

bottom of page