top of page

SZAUNÁINK

Szeánsz és béke a testnek és a léleknek egyaránt.

– Napi fárasztó munka utáni relaxáló szauna kikapcsol és ellazít.”

A HomeSpa szaunák, infrakabinok, kombi szaunák kihagyhatatlan kellékei a wellness tereknek. 

 

Cégünk egyedi “izzasztófürdőket” tervez és kivitelez, kiváló minőségű finn alapanyagokból exklúzív ügyfelei számára mind magán és közösségi használatba.

finn_kicsi_02.png
Anchor 1
szauna_almenu
szauna_infra_bub-07-06-06_edited.png

> Kombinált kabinok Szauna vagy Infra?

Épülő és átalakítás alatt álló otthonok egyre szükségszerűbb tartozéka a Finn típusú szauna, a „mélymeleg” terápiás infrakabin, vagy mindkettőnek a hely- és költségkímélő, kompromisszummentes ötvözete, a kombikabin. 

 

Kombikabinjainkat, melyek a szauna és infra üzemmód alternatív használatát biztosítják, a többi szaunatípusainkhoz hasonlóan méretre gyártjuk és lapraszerelten kiszállítva fél nap alatt telepítjük!

KOMBI

Aktuális kérdés, amelyre a helyes választ mindkét termék működési elvének, élettani hatásainak megismerésével kapjuk.

Mára már világszerte bizonyossá vált, hogy a társasági élet melegágyaként elhíresült finn rendszerű szauna és a „mélymeleg” terápiás infrakabin testünk és lelkünk káros mellékhatásoktól mentes ápolását szolgálja.

Különbségek

- 1. -

A finn szaunában, ahol az infrakabinnal ellentétben a bőrünk felforrósodik a felületét érő hőhatás miatt, ahol nem szabály az ülő testhelyzet az izzasztófürdő használata közben, ahol kabinmérettől függően akár egy tucat fürdőző osztozhat a szauna meghitt hangulatán, az izzadság immunrendszert gyengítő károsanyag hányada viszont az infrázásnál mért 15-20 %-kal szemben mindössze 5%!

- 2. -

Az infrakabinban, ahol a földi élet alapját képező infrasugár mélyen bőrünk alá hatolva fejti ki méregtelenítő hatását, nélkülözzük a finn szaunák kényelmét, a szaunakályhára történő felöntés élményét, testünk lehűtésének vérpezsdítő hatását, a sokszor egész délutánt kitöltő társasági szaunázás élményét. Előnye viszont a hatékonyság érdekében kialakított kis alapterület, a családi szaunákhoz képest kisebb áramfogyasztás.

- 3. -

Tény, hogy az infrakabinokat a szakértők terápiás termékként ajánlják, viszont a forró levegőjű szaunák időszámításunk kezdete óta napjainkig tartó kultusza sem hanyatlott, sőt napjaink Európájában a hagyományos szaunázás soha nem látott reneszánszát éli.

- 4. -

Ha mindkét típus előnyeit egyszerre, kompromisszumok nélül szeretnéd élvezni, a megfelelő választás a hely- és költségkímélő kombikabin. 

– Fizikai és mentális egészségügyi hatásait orvosi tanulmányok támasztják alá.

finn_kicsi_03.png

Nézd meg Finn szauna és Infra szauna termékeinket is! >

MIKVAH

TÖRÖK

JAPÁN

FINN

RÓMAI

bottom of page