top of page
mikve_kicsi.png

GŐZKABINOK

Mindennapjainkban egyre kevesebb idő jut egészségünk megőrzésére és közérzetünk javítására. A folyamatos napi események sérülékeny, de regenerálódni képes szervezetünkben negatív folyamatokat indítanak el.

 

Testünk első védelmi vonala a bőr, mely leginkább ki van téve a káros hatásoknak. Azonban egy igen kifinomult relaxációs módszerrel, a gőzfürdőzéssel számos fellépő káros behatást kezelhetünk akár az otthonunkban is.

Csak annyit kell tennie, hogy beüljön egy gőzkabinba és pihenjen benne akár 20 percet, majd egy frissítő zuhany után a folyamatot ismételje meg akár többször is.

– Előnyei jelentkeznek a stressz oldásban, a vérkering javításában, szervezetünk méregtelenítésében.

A gőzfürdőzéssel kombinálni lehet az aromaterápiás kezelést is, mivel az igen magas 90-95%-os páratartalom miatt az aromaterápia (mely szépségünket is szolgálja) alapját képező illóolajok jobban oldódnak, így testünk légzőszervébe belélegezve fejtik ki jótékony hatásukat. A nyugtató illatoknak (kamilla, eukaliptusz, levendula) és a kellemes melegnek köszönhetően oldódik a stressz, csökken az álmatlanság.

A természetgyógyászatban is használatos terápia lehet, mivel a szervezet méregtelenítése, salakmentesítése csökkenti a mozgásszervek, izmok, ínszalagok, kötőszövetek, ízületek fájdalmas elváltozásait, az életkor növekedésével gyakoribbá váló krónikus megbetegedéseket, amelyek okozati összefüggésben állnak a szervezet elsavasodásával. 

A HomeSpa egyedi, illetve standard méretre gyártott gőzkabinjait azon igényes leendő ügyfeleinknek ajánljuk, akik szeretik a magas minőségi termékek nyújtotta pihenéssel egybekötött relaxációs élményt, mely párosul egy többsíkú egészségmegőrzéssel. 

Továbbá, azoknak, akiket zavar a szauna túlontúl magas hőfoka, könnyedebben pihennek a gőzfürdő vizes ködfelhői között kb. 45- 50 °C mellett.

A HomeSpa wedi építőlemezeket alkalmaz a gőzkabinok kialakításához. Használatának előnyei igazán az egyedi formák kialakításánál mutatkozik meg. Segítségével bármilyen kreatív ötletet megvalósítható.

Anchor 1

TERMÉK TÍPUSOK

more.png

STANDARD MODELLEK

A szerkezeti váz kialakítása után tetszőlegesen lehet burkolni bármilyen típusú hidegburkolattal (üvegmozaik, csempe, stb.,) illetve kívülről festéssel és egyéb (fa)burkolattal egyaránt. 

 

Teljesen szabadon kivitelezhetők a helyszíni adottságokhoz mérten, így az utólagos beépítés sem jelent problémát.

Az előre gyártott modellek előnyei, hogy fix méretekkel rendelkeznek ezáltal már meglévő lakásokba, házakba különösebb átalakítások nélkül beépíthetőek és üzemeltethetőek.

gozkabin_kombinalt_2.jpg

KOMBINÁLT GŐZKABIN

A kombinált kabinok lehetőséget nyújtanak a többszintű terápia kihasználására. A zuhannyal kombinált kabinok több változatát ajánljuk Önnek. 

 

Nem csupán hagyományos zuhany funkciót, de a masszázzsal kombinált fürdő élményét is átélheti saját gőzkabinjában. A gőzfürdő lezárásaként nagyon kellemes felfrissülést eredményez egy langyos, illetve hideg vizes zuhanyozás. 

 

Amennyiben ezt az élményt egy speciális (ködzuhany, trópusi eső, illat zuhany, éjszakai eső) zuhanyfunkcióval kombinálja, még hatásosabbá tudja tenni egészségmegőrző programját.

EGYEDI ÉPÍTÉS

A burkolási anyagok szabad felhasználása korlátlan vizuális élményt nyújthat megrendelőink számára.  

 

"Ön megálmodja, mi megvalósítjuk az elképzelését."

Ezen tényezők összecsiszolásával alakul ki az otthonában működő, minden igényt kielégítő, exkluzív gőzfürdő. A végső kialakításban rendkívül fontos szerepet játszik a helyszíni felmérés, mely alapján elkészül a pontos tervrajz, illetve beépítési dokumentáció. 

 

A kész látványterv alapján közösen megbeszéljük a kivitelezés módját. A felmérés nem igényel külön költséget az Ön számára, hiszen e nélkül nem lehet tökéletes, magas minőségű munkát végezni.

Hammam_gozkabin_egyedi_tervezes.jpg

GŐZKABIN AJTÓ

A gőzkabin építés fontos folyamata a direkt erre a célra kialakított gőzkabin ajtók beépítése, mely nem csak az esztétikáért felel, hanem  fontos feladata az igen magas páratartalom benntartása a gőzkabinban. 

 

Ajtóink keretei kiváló minőségű alumíniumból készülnek, az üvegek, melyek színe lehet bronz, szürke, zöld parsol, átlátszó, homokfújt stb. biztonsági 8 mm-es edzett felületűek. 

Igény szerint egyedi méretű üvegajtókat is tudunk gyártatni, melyeket Dorma szerelvényekkel építünk be.

ÜVEGMOZAIKOK

150 féle szín számtalan színkeverési variációval.

- A pasztell színárnyalatoktól az extravagáns  színkombinációig minden lehetséges  

 

- Kristálymozaikok, arany, ezüst, kagyló mozaikok

- Egyedi színkeverés a százalékok meghatározásával 

 

- Színátmenetek: bármilyen magasságban kikeverhető 

- Díszítő csíkok frízek készítése bármely színből 

- Grafikai kép feldolgozása mozaikkockákra (számítógépes tervezés) 

Öt érv, amiért a Duoflex mozaikot válassza:

Kíváló minőség, kedvező árak, több, mint 10.000 m2-es raktárkészletből azonnali kiszolgálás, gyorsaság az egyedi munkákat is beleértve,

mennyiségtől függően 1-2 hetes határidővel.

– Keressen fel minket, hogy a rendelkezésre álló helyre Önnel együtt megtervezhessük a legoptimálisabb méretű gőzkabint, melynek belső színvilága az Ön egyéniségét tükrözi.

MIKVAH

TÖRÖK

JAPÁN

FINN

RÓMAI

bottom of page